Încărcare vehicule electrice acasă

Chago eFill pentru încărcare rapidă acasă:

  • până la 11 kW (3x16A)
  • Mod 3, tip 2
  •  Instalare pe perete și versiuni rapide

Ensto întâmpină vehiculul electric în casa ta.

Încărcarea vehiculului electric în propria casă nu poate fi mai ușoară – doar încarci și pleci.
Ensto Chago eFill este conceput special pentru utilizarea acasă. Acesta include toate funcțiile de bază, ușor de folosit – și doar acestea. Bună alegere!

Este robust

Unitatea de încărcare eFill are o structură complet metalică, care rezistă intemperiilor (IP44) și posibilelor impacturi (IK10).

Este ușor

eFill este o soluție simplă de încărcare de acasă, unde nu este necesară protecția integrată la maximală de curent și curent rezidual, nici conectarea la sisteme backend.

Unitatea de încărcare eFill are un cablu de încărcare fix, spiralat, ușor de manevrat și de depozitat. Se poate instala un suport separate pentru priza de încărcare, într-un loc convenabil pe perete.

Instalarea nu necesită nici o codificare sau abilități speciale din partea unui instalator profesionist.  Alternativ,  există  versiuni echipate cu un colier special de perete și cablu de alimentare fix pentru a permite montarea și desfășurarea rapidă. Cablul de alimentare este livrat cu o priză de alimentare standard (ex. “Schuko”), iar curentul maxim de încărcare este limitat la un nivel de
încărcare sigur pentru locuință.

Îți aparține

Parcarea ta de acasa va fi, probabil, cel mai frecvent utilizat punct de încărcare. Alege Ensto Chago eFill pentru încărcare eficientă de acasă.

Disponibil în două versiuni de instalare:

  • Instalare pe perete cu priză Tip 1 (SAE J1772) sau Tip 2
  • Versiune cu conectare rapidă cu priză Tip 1 (SAE J1772) sau Tip 2, inclusiv cablu de alimentare fix cu priză standard CEE 7/7 sau priză industrială CEE (16A) N.B. Linia de alimentare trebuie echipată separate cu protecție împotriva maximalei de curent (MCB) și a curentului rezidual (RCD).